ONZE WINKEL


Welkom bij Alexanderhoeve Castricum. Wij zijn Michael en Daniƫlle en samen met Angela, Monique en Noud werken wij vol passie in onze mooie winkel. Wij werken sinds 2010 in de kaas en hebben daarvoor al ruim 20 jaar in de food sector gewerkt. Kaas is een mooi product waar veel mensen erg blij van worden, onze klanten zijn dan ook erg blij met een mooie delicatesse winkel in de buurt. We zijn ontzettend trots op onze pure Noord-Hollandse kazen die van A tot Z hier in de regio worden geproduceerd.

In onze winkel vind je een geweldig assortiment boeren-, Noord Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten en een prachtig wijn- en portassortiment. Eigenlijk hebben we alles in huis voor een heerlijke avond thuis genieten. 

HOLLANDSE KAAS
We hebben in onze winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
Onze buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit! 

NOTEN
Onze noten zijn altijd vers. Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. Altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
In onze winkel kun je ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Zondag en maandag: Gesloten 
Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Michael en Danielle van Zuilen